brandek

Gingko 2016 NEW Gravity Cube Click Clock (1)

A Gingko új, friss nézőpontba helyezi a design és a naprakész technológia kapcsolatát a mindennapi használati tárgyakban. Néha a design túl bonyolult, a technológia túl tolakodó, ezért a Gingko olyan termékek létrehozására törekszik, amelyek naprakészek a modern technológiában, de egyszerűek, esztétikusak, és kedvesen simulnak bele mindennapjainkba. A Gingko folyamatosan keresi, és teremti meg azokat a tárgyakat, amelyek szellemisége a ” design a jobb és okosabb élethez”.

 

 

termékek>


kepkivagas l-atelier-du-vin-logo
A bor egy élő anyag. Tele rejtéllyel. Egy komplex, mégis individuális ital, melyben az ízek, és az illatok egyetlen helyről származnak, azokat egy kéz alakítja végleges formába. Termékeinkkel szeretnénk hozzájárulni, hogy megosszuk a bor kultúrájának rejtélyeit, örömeit mindazokkal, akik szeretnének többet megtudni erről az italról. A L’ Atelier du Vin arra törekszik, hogy termékeiben is megmutassa a borkultúra sokszínűségét. A design, az anyag és a funkció együtt teremtik meg a termékek hasznosságát és alkalmasságát a bort értő és szerető emberek számára.

 

 

 

termékek>


leff-amsterdam_brand

leff-amsterdam_logo
Nem vagyunk művészek, de egész életünkben törekszünk a funkcionális szépségre, a tradicionális holland design kultúrán belül. Minden cselekedetünkben arra törekszünk, hogy az a legmagasabb mérce fölött legyen. Ha ez azt jelenti, hogy bizonyos dolgokat a megszokottól eltérően kell csinálni, hát legyen.

 

 

 

 

termékek>


retap_brandRetap Logo
A Retap egy környezetvédelmi project részeként indult, amely az óceánokba úszó műanyag palack szigetek felszámolására tett lépéseket, és várt megoldásokat a műanyag palackok ellenpontjaként. A Retap ma már -nem felejtve eredeti küldetését sem- igazi design brand -nek számít, amely egy exkluzív termékkel áll ki a környezetvédelem mellett. Ne felejtsük, ha műanyag palackból iszunk : 1db műanyag palack előállításakor keletkező CO2 mennyiség, 85db Retap palack előállításakor keletkező CO2 mennyiséggel egyezik meg.

 

 

termékek>


roberoperoberope_logo

A roberope brand mögött a berlini cocage design tervező iroda csapata áll. Ők hozták létre ezt az egyedülálló függesztési rendszert, ami a roberope igazi sajátossága.

 

 

 

termékek>


sackit_brand
sackit_logo
A SACKit igazán funkcionalista, igazán kiváló minőségű, igazán design, igazán „dán” termékeket kínál. Használati tárgyakat, amelyek mindegyikében van „valami”. A SACKit kompromisszumok nélkül tervezi termékeit. A design, a funkció és a kiváló minőségű anyag egyetlen termékből sem hiányozhat. Egyszerű, mégis okos termékek az aktív, design tudtos élethez

 

 

 

termékek>


brandlogo
A Safretti kézzel készített bio kandallói kombinálják az egyedi tervezést a magas minőségű kivitelezéssel. A számos design és innovációs díjat elnyert kandallók a világ minden táján bizonyították, hogy a Safretti design szemlélete meggyőzi az exkluzivitásra és egyediségre vágyó embereket.

 

 

termékek>


senz-urban-breeze-collection-manand-women

A történet Hollandiában kezdődött, ahol a Delft-i Technológiai egyetemen három barát találkozott. Eldöntötték, hogy megszabadítják a világot a mindenki által ismert küzdelemtől az esernyőkkel szemben, kifejlesztve a jövő esernyőjét. Az ő küldetésük vezetett a senz° vihar esernyő megalkotásához, amely magától megtalálja a legkedvezőbb esővédett pozíciót, és ellenáll akár a 100km/h erősségű szélnek, a kifordulás veszélye nélkül. a senz° vihar esernyők az összes ismert, nagy design, és innovációs díjat elnyerték.

 

 

termékek>


sigg_brand

sigg_logo_02
Az 1809 -es születésű svájci SIGG ma felfrissíti a világot a lenyűgöző design -al, és a kiváló minőséggel. A SIGG palackok ugyanúgy elválaszthatatlanok a hegymászóktól a magasban, mint a filmsztároktól lenn az utcán. A SIGG 100% újrahasznosításra törekszik a a palckok gyártása során, messzemenőkig szem előtt tartva a környezet védelmét.

 

 

 

 

termékek>


stelton_brandStelton-logo_CMYK_0-100-90-36
A Stelton egy innovatív, trend teremtő design ház, a skandináv design filozófia alapján. A Stelton küldetése, hogy az első választás legyen azon design tudatos emberek körében, akik aktívan keresik az életmódjukhoz megfelelő design -t. A Stelton meglepő, innovatív, prémium kategóriás skandináv design termékeket kínál.

 

 

 

 

termékek>


brand_01

terranation_logo
A TERRA NATION egy közösség azok, akik a boldogság és a szabadság nyelvét beszélik. Akik szeretik gondtalanul élvezni a szép pillanatokat. Akiket megérint a föld, a levegő, a folyók,a tavak, a tengerek, az ég kupolája. „Szeretnénk, ha az emberek boldogok lennének, mert a boldog emberek bennünk élnek.”

 

 

termékek>


urbanature_brand01 urbanature_logo

Az ember mindig is vonzódott a természethez, ez kódolva van génjeinkben. Mégis sokan nagyvárosokban élünk, falakkal körülvéve. Az Urbanature megpróbál segíteni áthidalni a szakadékot a várisi és a vidéki élet között az ön otthonában. Olyan termékekkel, amelyek egy kis darab természetet csempésznek  a mindennapi városi életünkbe.

 

 

 

 

termékek>